Yocoair spray gör livet enklare

Ingen tycker om dålig inomhuslukt. Svett är en naturlig kroppslukt men den kan besvära om den uppstår i fel situationer. Om du köper Yocoair spray så är dina svettproblem ett minne blott. Yocoair spray är en ny typ av luktborttagare som reducerar röklukt.

luktstoppare

Sprayen är dessutom helt naturlig. Det rör sig egentligen bara om mineralsalt och vatten. Det gör att sprayen även kan användas av barn. Barn kan vara riktiga lortgrisar. Våra skor och kläder kan också börja lukta om de inte tas hand om på ett korrekt sätt.

Luktborttagaren är så skonsam mot huden att den även kan användas som deodorant. Håller lukt borta i 10-12 timmar. Sprayen är skonsam mot huden men tuff mot dålig lukt. Detta då produkten har livsmedelsgodkända ingredienser.

Få ut full effekt av Yocoair spray

Alla kan använda Yocoair spray tack vare dess enkla design. Det är bara att plocka fram flaskan och köra. Luktborttagaren fungerar till och med i luften Inget badrum ska behöva vara utan en luktborttagare.

Fräscha upp dina skor. Det kan vara det enda som biter på svettlukten. Det finns skor som inte är gjorda för att tvättas. Yocoair spray dina skor att lukta som nya igen. Det är något som alla blir glada av!

Sportutrustning är särskilt svår att få ren därför finns Svettluktsdödaren att som Spray hos allt-fraktfritt.seeller i vissa sportbutiker.

Ta bort dålig lukt på en gång och andas ut

Det finns ingen anledning att dras med stank. dålig lukt i skor Men vissa verkar tro att det är svårt. Men faktum är att du inte behöver köpa nya träningskläder varje säsong. Det enda du behöver göra är att använda Yocoair spray.

Kanske tar du bort dålig lukt på andra sätt? Du kanske kör det gamla “kol-i-skon-tricket”. Det kan leda till missfärgningar av skon. Det gäller vid alla typ av kolanvändning.

Men sprayen ger inte problem. Yocoair spray är smidig nog att använda även på resan. Årstiderna kan vara förrädiska och dölja många överraskningar. Med Yocoair spray är du förberedd oavsett årstid.

En luktborttagare är perfekt att ha med sig i bilen

Vissa bilar kan ha speciella lukter. Det första steget är att ta för vana att plocka bort sådant som kan klassas som skräp. När det finns barn i baksätet så bör varje färd avslutas med en snabb städning.

Om det nu ändå luktar illa i bilen så kan du använda samma sko lukt spray med vatten och salt i luften och på säten. Det gör att luften blir ren igen. Nu vet du varför du ska använda Yocoair spray när du städar bilen.