Ska du tala om för andra att de måste ta bort lukt från skor och kläder?

Alla har vi stött på medarbetare med dålig lukt. Fotsvett kan vara en sådan lukt. Men även kläderna kan lukta. Men kan du tala om för andra att de ska ta bort lukt?

äcklig

Med ett bra samtalsklimat fungerar det mesta

Om du lyckas eller inte avgörs av hur du lägger upp det. Men att be någon om att ta bort lukt kan vara känsligt, gå därför försiktigt fram. Du kan göra personen ledsen. Du kan sprida dålig stämning på jobbet.

Genom att lägga fram ärendet försiktigt kan du be dem att få bort dålig lukt i skor. Om ni sitter och fikar eller äter lunch så kan du börja prata om hur ett av dina barn hade skor som luktade illa. Dålig lukt är inte speciellt roligt.

När du kommit igång kan du börja prata om luktborttagare. Med en smart spray från allt-fraktfritt.se blir du av med problemet. Nämn också att samma spray kan få bort röklukt och att den inte skadar kläderna.

Den som vill ta bort lukt vill säkert veta mer om sprayen. Utan omsvep kan du tala om var du köpte sprayen. Du kan ju också erbjuda din egen flaska.

Vissa sjukdomar kan faktiskt föra med sig vissa lukter. Luktstopparen fungerar mot det mesta, prova och se själv. Sprayen är säker att använda på kroppen och på kläderna.
Det är så enkelt som lite mineralsalt.

Var finkänslig

Du måste också tänka på andra. Även familjemedlemmar kan bli sårade om du föreslår att de ska ta bort lukt som du inte gillar. Sprayen är enkel att använda i hemmet.

Var alltid finkänslig och betänk hur det du säger uppfattas. Men du måste också agera ibland. Kanske är det någon som inte känner lukten. Det finns dem som har nedsatt luktsinne. De uppskattar när du på ett trevligt sätt talar om att det behövs behandlas med spray.

Tillämpa diskretion. dålig doft skor borttagare
Det är viktigt att verkligen ha koll på vem som lyssnar. Då kan man hålla alla glada. Det är nästan alltid att föredra att ge sig själv som ett exempel.

Den är helt säker.

Dålig lukt är ingen orsak att också skada miljön. Det har stora fördelar.

Sprayer får ju inte skada miljö eller hälsan. Det behöver den heller inte vara med dagens smarta alternativ. Den är ju bara gjort av mineralsalt och vatten. Om du smakar på sprayen så smakar den väldigt salt.