Så enkelt är det att ta bort dålig lukt

Det är få som inte lider av fotsvett och det särskilt under vintertider då det är svårt att lufta fötterna regelbundet. Men ingen årstid är egentligen befriad från problemet.

Men du ska inte skämmas för fötter som luktar fotsvett, det här är trots allt en del av livet. Det finns olika typer av spray som kan fungera. Sprayen kommer att se till att skon inte längre stinker.

yokoair

Via allt-fraktfritt.sesäljer fler varianter av luktborttagande spray. Varianten som heter Luktstopparen kan användas som deo. Tar bort svett i 12 timmar.

Gamla skor som det inte går att göra något åt

Vissa skor är det bättre att kasta. Men du ska veta att även den här typen av skor kan behandlas med luktborttagare. Om skorna ändå ser för risiga ut spela fotsvettEN nog mindre roll.

Du kan ju alltid köpa nya skor. Det finns ett bäst före datum för allt. Även för skor. Använd bara luktborttagningsspray på skor som du fortfarande tycker om att ha på dig.

Nu kan du enkelt ta bort dålig lukt

Viss spray är mot röklukt annan mot svettlukt. Alla produkter är inte lika säkra att använda. Men vår produkt Luktstopparen är garanterat säker. Du kommer inte att skada skorna eller dig själv.

För bästa effekt påförs sprayen direkt i skon. Lägg på ett tunt lager. Sen är det klart. Låt dock sprayen torka in helt innan du använder skona igen. Sedan är lukten som bortblåst.

Varför försvinner inte lukten?

Om du försökt att ta bort dålig lukt men inte lyckats kan det bero på någonting annat. Det kan till exempel handla om dina strumpor. Om de är av 100 % bomull så är chansen större att du slipper lukt.

Byt strumpor ofta. Ett byte om dagen är bra nog. doftborttagare Vissa byter till och med oftare. Vi rekommenderar att du byter strumpor ofta.

Det är också viktigt att ta hand om fötter. Glöm inte att tvätta fötterna. Vid stora besvär kan man spraya Luktstopparen direkt på fötterna och låta torka.

Både skor och fötter måste ju behandlas.