Om du har glycerin hemma då kan du ta hand om det mesta

Undrar du vad glycerin är?Du har säkert läst om det online. Glycerinet är en trevärdig alkohol som finns i fett och som kan användas på lite olika sätt. Det är Glycerin (Glycerol) som ger vin dess fyllighet, men det förekommer i andra livsmedel också.

Man har upptäckt att glycerol kan ha viss effekt på musklerna vid träning, därför har fitness-branschen börjat med detta. Vegetabilisk glycerin används dock av flera kundgrupper än träningsfanatiker.

Glycerol har väldigt många användningsområden

Glycerol finns att köpa i mindre doser på apoteket. Det kan vara klokt att glycerol köpa online i andra butiker som prisad.se eller allt-fraktfritt.De säljer billigare. Det är viktigt att du bara köper glycerin som är granskat och godkänt av livsmedelsverket.

Glycerol kommer i många olika varianter.

Du kan till och med få bort fläckar med glycerin. glycerin billigt Applicera glycerinet en stund innan du ska tvätta. Några timmar innan tvätt är att rekommendera för bästa resultat.

Man kan också använda det till hobby. Det är enkelt att exempelvis bygga olika föremål. Att blåsa såpbubblor är roligt, många har det som hobby, om du tillsätter glycerinet blir bubblorna ännu större. Det gör susen!

Det är ett naturligt ämne.

Glycerinet finns naturligt i människokroppen och används i till exempel hudvårdsprodukter. Läs på baksidan av din hudvårdsprodukt, kanske hittar du ingrediensen där.

Om man vet vad man gör kan man kombinera glycerin med andra gynnande produkter. Vissa hälsorisker har rapporterats. Då kan det kanske vara säkrare att köpa en färdig fitness-produkt där glycerolen ingår som en av ingredienserna.

Du vet väl att glycerol finns för invärtes bruk också? Läs noga på bipacksedeln före användning.

Så gör du hemmagjord hudvård

glycerin

Man kan också satsa på glycerin som en produkt som man gör egna hudvårdsprodukter med. Lägg pengarna på glycerin istället. Det här kan ju vara värt att testa och om det inte skulle fungera så som man tänkt sig så är det bara att låta det som blev kvar fungera som fläckborttagningsmedel!