Gör egna såpbubblor med glycerol

Det är inte svårt att få till stora såpbubblor som barn och vuxna fascineras av. Om man behöver en kul aktivitet till kalaset eller utflykten så ska man ladda med glycerol, diskmedel, vatten och lite socker. Då kan man bara köra.

Såpbubblor är en riktigt given utomhusaktivitet.

När man letar efter bra aktiviteter så glömmer man ofta det där med såpbubblorna, men faktum är att det här är en av de bästa lekar man kan hitta på då man ska samlas ett gäng stora och små. Glycerin, vatten och diskmedel är allt som behövs.

Det brukar även rekommenderas att man häller i lite socker för att få rätt konsistens på bubblorna. Detta är ett riktigt billigt nöje.

Kan man köpa glycerin online?

Om man har bråttom så kan man ju köpa direkt i handeln. Du kan inte göra så fina bubblor av vanlig flytande tvål.

Bäst är att handla online på tex. allt-fraktfritt.Allt-frakfritt har det mesta. köpa glycerin I Sverige har vi många soldagar så det lönar sig att bunkra upp.

Är glycerin farligt?

glycerin

Hur använder jag flytande tvål säkert? Ja, det är inge fara. Det är samma sak med glycerinet. Man ska inte äta det direkt. Dock är glycerin ett livsmedel och ämnet som ger fyllighet i vin.

Det är inte farligt. Det är ingen fara.

Hur får man riktigt stora såpbubblor med glycerinlösningen?

Börja med att köpa rätt redskap. Man kan använda sig av en rektangulär ram. Om du vill fördjupa dig kan du göra det online.

Testa också att göra fler olika verktyg. Att testa utomhus är att rekommendera.