Gör egen julmust som är nyttig med läskmaskin

JulmustEN hör julen till. Men butiksvarianterna innehåller oftast mycket socker.

LäskmaskinEN med tillhörande koncentrat gör att du kan blanda egna smaker. Du är dessutom med och skyddar miljön.

hemläskmaskin

Om du vill göra hemläsk så är koncentrat att föredra. Det ger en godare läsk. Du kan dosera smakerna som du vill. De är standardmässigt utformade vilket gör att de kan användas tillsammans med alla läskmaskiner.

En julmust som smakar jul

Aromhusets läskkoncentrat levererar äkta julmust-smak. Det enda du behöver är en flaska med smaken. En essenspatron ger hela 12,5 liter kolsyrad läsk. Om du vill ha en mildare smak räcker patronen ännu längre.

Så kan du använda dina smakessenser

Om du har läskkoncentrat kan du göra mer än bara julmust med din läskmaskin. Du kan ju till exempel göra ett eget slush recept som smakar julmust. Eller så kör du på cola smak om du tycker att julmust och slush inte går ihop.

Det är roligt att göra egen läsk och det kommer inte dröja länge innan du märker det också. Smakerna varierar och du kan blanda som du vill. Kanske vill du prova julmust och vanilj.

Smakessensen ger helt unik läsk. De innehåller 80 % mindre socker. kolsyremaskin Julmust Det uppskattas av din familj och vänner.

Gör bubbelvatten som aldrig går ur tiden

Många vill ju ha julmust året om. Eller du kanske inte gillar bordsvattnet som finns att köpa? Det ändrar du med läskkoncentrat.

Du kan blanda nya smaker när du vill. Du kan kombinera hur du vill – alltid.

Välj rätt

När du beställer smaker till läskmaskinEN, köp hem de smaker som du gillar. Variera lite. Ska du ha barnkalas eller fest? Planera därefter.

Din läsk smakar bättre. ALLT-FRAKTFRITT.SE säljer flera varianter av Aromhusets läskkoncentrat.

Du bestämmer själv hur starka smaker du vill ha.Det har aldrig varit enklare att få goda måltidsdrycker.