Gör egen julmust som är nyttig med läskmaskin

Nu är det jul igen och då vill vi dricka julmust. Problemet är bara att vi får släpa hem mycket plastflaskor från butiken.

Nu finns det en lösning på problemet, med läskmaskinEN kan du blanda hur du vill. Det är dessutom en skonsam metod för vår miljö.

smakessens

Koncentrat passar bäst till hemläsk. Den främsta är kanske att du på detta vis får en mycket godare läsk. Smakessenser är enkla att använda och de kan doseras på ett sätt som passar dig bäst. Den universella designen gör att de fungerar med alla läskmaskiner.

Du har aldrig smakat en godare julmust

När du köper Aromhusets läskkoncentrat för julmust så får du en läsk som smakar så som den ska. Allt du behöver är en flaska med den klassiska smaken. En halvliter essens ger 12,5 liter kolsyrad julmust. Men du kan få mer om du av någon anledning vill ha en mildare smak.

Innovativa sätt att använda smakessenser på

Om du har läskkoncentrat kan du göra mer än bara julmust med din läskmaskin. Det är till och med möjligt att göra egen slush. Eller så kör du på cola smak om du tycker att julmust och slush inte går ihop.

Det är roligt och du kommer att märka hur mycket pengar du sparar. Smaker till Sodastream är varierade och du kan faktiskt blanda dessa lite som du vill. Det är fullt möjligt att kombinera julmust och apelsin.

Smakessensen ger helt unik läsk. Dessutom så kan du räkna med att den är nyttigare på så vis att du drar ner 80% på socker och på andra onödiga ingredienser. Läskmaskin smaker Din familj och vänner kommer att uppskatta att du kan bjuda på så fräsch julmust eller cola, precis vad de känner för!

Tröttna aldrig på ditt bubbelvatten

Kanske har du känt dig frustrerad mitt i sommaren då du ville ha julmust men inte kunde få detta då butikerna inte säljer. Eller så tycker du att det bordsvatten som du köper i affären inte är så gott. Läskkoncentratet löser det problemet åt dig.

Dessutom så kommer du inte att tröttna på din egen hemmagjorda läsk. Du styr enkelt hur mycket smak du vill ha till dina drycker.

Välj rätt smaker till kolsyremaskin så att du har det som krävs

När du köper din läskmaskin kan du samtidigt beställa hem smaker. Prova olika smaker. Prova olika smaker beroende på event.

Den läsk du gör finns inte att köpa i några butiker och smakar mycket bättre. Hos ALLT-FRAKTFRITT.SE kan du köpa originalextrakt som smakgivare.

Du bestämmer själv hur starka smaker du vill ha.Så enkelt är det att göra goda måltidsdrycker.