Fungerar handdesinfektion?

Coronaviruset finns överallt. Just nu vill alla ha rena händer. Men finns det handdesinfektion som det verkligen går att lita på?

Flera undrar det. Det är ju inte som vilken influensa som helst. Det är allvar nu. Köp andra alternativ än handsprit mot virus.

handtvätt

Men det finns annan handdesinfektion än handsprit mot virus

En tvål fungerar lika bra som handsprit. Experterna säger att handsprit mot virus inte är så effektivt som man kan tro.

Några av våra vanligaste virus tål handsprit. Några av våra vanligaste virussorter är immuna mot handsprit.

handsprit

De virussorterna smittar fortfarande. Om man blir coronasmittad efter det så kan det vara farligt läge. Många har börjat köpa hem Forte eller Smittstopp.

En antibakteriell tvål vinner över handsprit mot virus. Gnugga händerna noga med tvål och vatten så är du bättre skyddad.

Lär dig hur du kan desinficera både händer och andra ytor

Om du vet hur du ska inleda din handtvättrutin så är du bättre skyddad. Handdesinfektion är ingenting utan bra rutiner. Tvätta händerna i 20 sekunder.

Använd alltid en antiseptisk tvål. Det här är något du bör ta för vana att göra. Vem som helst kan ha influensasymtom.

Handtagen på dörrarna måste också göras rent

Låt oss säga att du är duktig med handtvätt och att du får ett gott virusskydd på detta sätt. sterilisering Det tjänar ju ingenting till att tvätta händerna om handtagen är fulla av virus. Då är du tillbaka på ruta ett igen och det är ju inte bra.

Med en antibakteriell spray som är bakteriedödande kan du se till att handtag som du använder dagligen blir rena. Bruka sprayen där du tycker att det behövs.

Den bakteriedödande sprayen kan till och med användas på matvaror. Det kan minska smittan. Forskarna säger att coronavirus kan leva länge på vissa ytor. Använder du sprayen så slipper du oroa dig.

Tips på hur du sköter din handdesinfektion

Börja med att köpa en bra tvål. På så sätt blir handsprit virus överflödigt. Med en vattenbaserad handdesinfektion har du allt som du behöver.