Du vet väl att du kan skydda dig mot coronavirus på din arbetsplats

Måste du jobba mitt under coronavirus pandemin? Så får du ett bra skydd mot coronavirus. Välj de metoder som fungerar.

Många tror fortfarande att handsprit ger skydd mot coronavirus.

bakterier

Det är en missuppfattning att handsprit är det bästa medlet för handdesinfektion. Därför tog alla handsprit slut. Vanlig handtvätt fungerar lika bra.

Om du vill vara skyddad mot coronavirus så måste du tvätta händerna. Sprit behövs inte. Faktum är att desinfektionssprit fungerar inte mot en förkylning, vinterkräksjukan eller influensa.

Handsprit kan göra mer skada än nytta. Efter en spritning är det inte mycket kvar som skyddar huden mot angrepp. Bakterier har utvecklat en resistens mot handsprit.

Du kan få torra händerna. Det naturliga fetter på händerna försvinner. Att hålla på att göra så under längre tid kan ge uttorkade händer som kanske bildar sår och hudproblem för lång tid framåt. Handsprit innehåller en massa kemiska ämnen.

Handdesinfektion är bäst vattenbaserad och katjonisk, dessa dödar alla virus på huden och är milda.

Du kan alltså skippa handspriten och istället se på en riktigt bra bakteriedödande tvål som du använder både hemma och på jobbet. En antiseptisk tvål, som tex. Om du vill ta död på corona så ska du använda Smittstopp.

Köp en bakteriedödande tvål till jobbet

På jobbet är det lätt hänt att vi glömmer att tvätta händerna. Det är ju inte säkert att dina kollegor är lika noga som du. Det känns inte roligt att vara den som tjatar men under en pandemi handlar det ju om liv och död.

Genom att ställa ut bakteriedödande tvål i kök och på toaletter kan du få fler att ta detta viktiga steg. desinfektera Alla måste hjälpas åt om vi ska kunna lösa detta.

Nu finns det antibakteriell spray för ytdesinfektion

Tänk på hur du kan få rätt skydd mot coronavirus, börja gärna med en handtvål. Viruset kan spridas överallt. Alla kanske inte bryr sig lika mycket som du, det måste du vara uppmärksam på.

En antibakteriell spray kan användas överallt. Gör det till en rutin. En bakteriedödande spray är enkel att ta med och att använda.

Många uppskattar det faktum att antibakteriell handdesinfektion nu finns som spray. Bakterier och virus bara försvinner. Ofta har det en bra effekt mot coronavirus.