Det är bara ett bolag som har kunnat leverera handdesinfektion i Sverige under viruskrisen

De flesta varor är slutsålda i hela EU. Du kan inte få tag i glycerin heller. Viruset gör att priserna stiger. coronaviruset.

De kunder som valt att handla hos allt-fraktfritt.se och desinfektionsfabriken.com har fått sina varor direkt.se (och för företagskunder desinfektionsfabriken.com) har trots detta sedan första dagen av pandemin kunnat leverera handdesinfektion, desinfektionsmedel för ytor och virusdödande handtvål.
Företagen säljer även C-vitamin som pulver, pulverformen är mycket billigare än tabletterna.

Ingen känner till dem. Oftast så brukar större apotek hamna högre upp i listorna.

antibakteriell

Man de företagen har ju inga produkter hemma. Har de något så är det handsprit, som tvättar fettet ut ur hudens porer och inte dödar förkylningsvirus, influensavirus eller vinterkräksjukan. Då kan man lättare bli smittad.

Om man vill ha alkoholfri handdesinfektion så går man bet. Premiumprodukterna tog slut snabbt. Nyligen godkändes desinfektionsmedel baserade på klor, finkeloljor och blekmedel.
Produkter som ögonblickligen blir förbjudna igen när pandemin ebbar ut.

Om man använder handsprit ofta så kan man få problem med huden, det belastar också vården på sikt. långvarigt bruk av spritprodukter och tillfälligt godkända ämnen.

Allt-fraktfritt.se säljer allt du behöver.se har bra handdesinfektion i olika storlekar och fabrikat. Ytdesinfektion finns till försäljning. Produkter från Smittstopp säljer också bra.

Om du behöver rengöringsmedel för visir så kan du köpa det på desinfektionsfabriken.com.com. Det är främst en butik för andra företagare.

Det finns vissa desinfektionsmedel som går att späda ut med vatten. Det sänker priset.
Olika vårdföretag finns bland beställarna.

Städbolag kan få ett lägre pris per flaska genom att köpa andra koncentrat som kan spädas ut.

Det är Gert Strand AB som har lanserat produkterna. Du kan köpa tomflaskor hos företaget. Du kan hitta det mesta hos dem.

De anpassar sortimentet snabbt. Man har utökat förpackningarna för vissa koncentrat.

Nu kan man erbjuda egentillverkat desinfektionsmedel.

Det är svaret på den mycket snabba leveranstiden.

Trycket ökar när fler kunder beställer samtidigt. Om du köper desinfektionskoncentrat och häller det i tomflaskor som du har hemma så slipper du köpa nya flaskor. Vissa kan spara upp till 70 % med ett sådant koncept.

Företaget tar ständigt fram nya produkter. Många har börjat med så kallade desinfektionsbad. köpa ytdesinfektion Du kan även använda det som rengöringsbad.

Man har tagit fram en ny spray. Låt sprayen verka i 20 sekunder.

På desinfektionsfabriken.Du kan beställa kartongvis av desinfektionsmedel på desinfektionsfabriken.com.

Det är ett bra coronakit.Flera hittar till vår butik nu säger Gert Strand.

Det enda sättet att hitta produkterna är att söka på Smittstopp.