Bjud på sockerdricka vid nästa kalas

Var förberedd när gästerna kommer. Då måste det finnas någonting som alla trycker om. Om du dukar fram sockerdricka blir alla glada. Det är en utmärkt dryck att servera i bålet.

Duka fram sockerdricka och du är hemma

bordsvattenaromer

Sockerdricka är en mycket populär läsk. Kanske den svenskast av alla drycker. Moderna versioner är lite lättsammare än det som en gång tillagades på svenska gårdar.

En smak som uppskattas av både vuxna och barn. En söt dryck, helt enkelt. Köper du på flaska kan den bli söt. Du kan välja att göra en egen variant med mindre socker.

Det här gör du mycket enkelt med Aromhusets läskkoncentrat, som innehåller 80% mindre socker. Prova också Aromhusets egen serie. Produktserierna finns att köpa hos ALLT-FRAKTFRITT.SE.

Köp koncentrat istället för läsk

Det är enkelt att göra egen sockerdricka. Skapa ditt eget bubbelvatten på nolltid. Så styr du över smaken. Var redo när det vankas fest.

Det är korsningen av päron och citron som ger den unika smaken i sockerdricka. Många kommer nog ihåg Saturnus sockerdricka. Idag är det Aromhuset som levererar smaker.

Läsken får inte ta över i bålet. Genom att skala ner på koncentratet så har man löst problemet. Sedan är det bara att blanda. Om du har tillsatt alkohol så ska du inte låta barnen smaka.

Hur mycket mineralvatten med smak kan du dricka?

Det finns ju de som varnar för sockerkonsumtionen och då tycks sockerdrickan vara en dryck som vi ska hålla oss borta från. Det finns andra sätt.

Om det bara är smaken det handlar om så kan man köpa Aromhusets essenser med 80 % mindre socker.

Aromhuset motto är “som det skall smaka” och de är idag bäst på läskkoncentrat.

Vatten med smak är som köps i affär är ofarligt. bordsvattenarom Socker är inte farligt per automatik. Det hela beror på hur ofta du får i dig sockret och hur mycket. De som kör på en sockerfri diet länge blir ofta bättre på att känna smak och då blir smakessenser ett välkommet inslag.

Servera snyggt

Tänk på att mycket handlar om presentation. Den läsk du gör hemma kanske ser mindre proffsig ut? Det kan smaka bra ändå. Använd de fina glasen.

Om du häller på kanna blir det avslaget. Prova dig fram. Var inte rädd för att garnera.

Toppa med en bit citron. Du kan också prova med limeblad eller gurka. Det kommer att kännas fräscht.