Allt-fraktfritt.se tillverkar samt säljer Lakritsrulle e-vätska till e-ciggen

Svedalaföretaget Gert Strand AB har utvecklat Fill-Up eJuice Lakritsrulle godis.se.

vg

I e-cigaretter värmer man e-juicevätska till ånga som man blossar i stället för tobak. Shake N´ Vape systemet består av att man blandar 2/3 smak med 1/3 basvätska med alternativt utan nikotin för att skapa egen e-juice med den nikotinhalt man vill erhålla.

Denna FillUp är en flaska på 32 ml som är fylld med 20 ml Godiset lakritsrulle smakämne. Sen tillsätter man 10 ml nikotinbas eller nikotinfri basvätska för att erhålla önskad nikotinstyrka, oftast 3 mg/ml eller 6 mg/ml.

Sedan skakar man vätskan så den blandas eller snurrar den med en skruvdragare. Shake N´ Vape är det internationella namnet på FillUp – skaka och vejpa.

Det nya sättet att sluta röka är med e-cigg. Ångan från e-cigaretter eller jättestora e-ciggen – moddar – är nikotinhaltig och oftast smaksatt.

E-ciggen har ökat explosionsartat, det finns idag e-cigarettbutiker i de flesta städer, för av tobaksrök dör 50% av rökarna.

E-juice som i e-cigaretten förvandlas till rök (ånga) kan smaksättas med en mängd olika smaker.

Smaker av frukter, nötter, choklad, diverse sorters konfekt, pepparmint och örter är vanliga.

Efterfrågan på Lakritsrulle förväntas då en testpanel bedömer smakupplevelsen av Godiset lakritsrulle som mycket smaskig. Efter 40 år med aromer blir det kul att leverera även e-juice säger företagets vd Gert Strand.

Vi har levererat aromer till en tillverkare i UK i åtskilliga år. Med hjälp av våra aromer med ren och aptitlig smak expanderade vår köpare i UK drastiskt.

E-cigarettbutiker, webbshoppar och postorderföretag – såklart alla företag och även grossister – är välkomna att bi återförsäljare. Fabrikanter får gärna köpa våra flavours, Glycerin och PG och själva blanda.

Högsta kvalitet nikotinvätska existerar oxå i sortimentet. Gert Strand AB köper nikotinet inom Europa i en 100% ren kvalitet.

Detta nikotin har så stor renhet att livslängden är mer än dubbelt så lång som det betydligt billigare kinesiska nikotinet. Nikotinsmaken är ren och gillas av vejpare.

Företaget Gert Strand AB i Svedala har framställt smaker sedan 1974 och är kända för sin kvalitet över hela världen.

70-80% är export till alla kontinenter. Många varor tillverkas i konsumentförpackningar. Smaker för kolsyrat mineralvatten är stort, finns i 25 aromer.

För hemläskmaskin finns goda läskkoncentrat med 80% mindre socker samt även helt sockerfria. Läskkoncentraten har varumärket Aromhuset och sälja endast on-line.T.ex. på allt-fraktfritt.se.