Allt-fraktfritt.se tillverkar samt säljer Körsbär e-juice till e-cigg

Svedalaföretaget Gert Strand AB har utvecklat Fill-Up eJuice Körsbär.se.

e

Den juice man blossar i e-cigg kallas för e-juice eller e-vätska. Genom Shake N´ Vape-systemet kan vejparen själv ställa in nikotinstyrkan eller välja nikotinfritt.

Denna FillUp är en flaska på 32 ml som är fylld med 20 ml Körsbär smakämne. Sen tillsätter man 10 ml nikotinbas eller nikotinfri basvätska för att få önskad nikotinstyrka, oftast 3 mg/ml eller 6 mg/ml.

Sedan skakar man ihop vätskorna till e-juice – Shake N´ Vape – som sedan vejpas. Shortfills eller Shake N´ Vape är det brittiska namnet på e-liquid FillUp.

Det senaste sättet att sluta tobaksröka är med e-cigaretter. Man fortsätter röka tobak, men tobaksröken består av ånga från e-vätska som är en blandning av aromer, nikotin och basvätska bestående av Vegetabilisk Glycerin och propylenglykol.

E-cigg har ökat explosionsartat, det finns idag e-cigarettbutiker i de flesta städer, för av tobaksrök dör 50% av rökarna.

Det finns över 100 aromer på e-cigarettvätska.

Smak av kakor, frukter, tobakssorter, drycker och glass förekommer ofta.

Körsbär förväntas bli populär eftersom den har en god smak av Körsbär med fruktig smak. Gert Strand, bolagets vd, säger att det blir intressant hur Svensktillverkad kvalité uppfattas mot det som finns idag, där det mesta är tillverkat i Kina.

Vi har levererat aromer till en Premium e-juicetillverkare i UK i flera år. Företaget i UK expanderade starkt med assistans av vår svenska kvalitet.

Vi vill gärna leverera till e-cigarettbutiker i Sverige, webbshoppar och postorderföretag. Fabrikanter får gärna inhandla våra flavours, Glycerin och PG och själva mixa.

Nikotinbas av svensk kvalitet producerar vi också. Nikotinet är 100% rent och tillverkat i Europa.

Renheten är så hög att livslängden är 2,5 gånger ordinär kvalitet kinesiskt nikotin. Smaken på vejpen från e-vätskan blir som bäst när nikotinet är totalt rent.

Gert Strand AB startade 1974 och har blivit en av världens kvalitetsledande fabrikant av smakessenser för brännerier, bryggerier samt annan livsmedelsproduktion.

Export sker till alla världsdelar. Essenser till sprit och likör, vinjäst, flavours med mera tillverkas också i konsumentstorlekar. Sukralose, ett sötningsmedel gjort av strösocker som skakar som strösocker, är en aktuell produkt.

80% lägre socker i läskkoncentraten och en svit helt sockerfria är andra populära varor som smakmässigt står för sig själva. Aromhusets läskkoncentrat finns enbart på webben.T.ex. på allt-fraktfritt.se.