Allt-fraktfritt.se tillverkar samt säljer Energidryck e-juice till e-cigaretter

FillUp e-vätska lanseras på allt-fraktfritt.se med arom av Energidryck.se.

gör

E-vätska eller e-vätska kallas den vätska man blossar (ångar) i e-cigg. FillUp systemet gör att vejparen kan få den nikotinstyrka och arom hen vill.

En FillUp e-juice består av en flaska på 32 ml som är fylld med 20 ml smakvätska. Användaren sätter sedan till 10 ml nikotinbas av önskad nikotinstyrka – eller basvätska utan nikotin.

Därefter blandas vätskorna genom skakning eller snurras med borrmaskin. Konceptet heter Shake N´ Vape eller Shortfills internationellt.

Det nya sättet att lägga av med att tobaksröka är med e-cigg. Rökaren byter tobaksrök med nikotinhaltig ånga, oftast med arom.

Otaliga går över till e-ciggen för att tobaksröken dödar varannan tobaksrökare.

E-juicen som ångas till rökliknande ånga i e-ciggens vaporizer kan smaksättas med i stort sett vilken smak som helst.

Smaker av fruktblandningar, nötter, choklad, olika sorters snask, mentol och örter är vanliga.

Den nya FillUpen Energidryck har en smak av Energy. Gert Strand, bolagets vd, säger att det blir intressant hur Svensktillverkad kvalité uppfattas i jämförelse med det som finns idag, där det mesta är framställt i Kina.

Vi har levererat flavours till en tillverkare i UK i flera år. Med hjälp av våra aromer med ren och god smak expanderade vår kund i UK stort.

Vi vill gärna leverera till alla återförsäljare. Kunder som vill ha personliga varumärken kan få det.

Vi producerar även nikotinbas av superkvalitet. Nikotinet är 100% rent och tillverkat i Europa.

Detta nikotin är framställt i Europa och har så stor renhet att livslängden fördubblas. Vejpare tycker om den fina nikotinsmaken som tillåter e-juicens smak komma till sin rätt.

e

I Svedala ligger Gert Strand AB som producerar aromer till spritdrycker, likör, kaffe, kolsyrat vatten, vispgrädde, hembryggning – och nu även e-juicearomer.

Merparten av bolagets produktion går på export. Essenser till sprit och likör, vinjäst, aromer med mera tillverkas också i konsumentstorlekar. Superaromer för att smaksätta allt från choklad till e-liquid är populära i Sverige.

Läskkoncentrat med originalsmak finns både sötad och totalt sockerfri. Läskkoncentraten har varumärket Aromhuset och sälja bara on-line.T.ex. på allt-fraktfritt.se.