Allt-fraktfritt.se säljer en ny svensk Shake N´ Vape e-vätska med arom av Jordgubbar.

På nätet, t.ex. i butiken allt-fraktfritt.se, hittar du nu svensktillverkad Jordgubbar FillUp e-juice.se.

e-vätska

E-juice eller e-vätska kallas den juice man blossar (ångar) i e-ciggen. FillUp systemet gör att vejparen kan få den nikotinstyrka och arom hen vill.

Denna Jordgubbe FillUp är fylld med 20 ml smakvätska i en 32 ml flaska. Basvätska 10 ml sätts till för nikotinfri e-vätska, för nikotinhaltig e-juice sätter man till nikotinbas av önskad styrka.

Därefter blandas vätskorna genom skakning eller snurras med borrmaskin. Shortfills eller Shake N´ Vape är det brittiska namnet på e-liquid FillUp.

Det senaste sättet att lägga av med att röka är med e-cigg. Man fortsätter röka tobak, men röken ersätts av ånga från e-juice som är en blandning av smaker, nikotin och basvätska bestående av Vegetabilisk Glycerin och propylenglykol.

Enligt statistiken dör varannan rökare som inte slutar med tobaksrökning så många byter till e-ciggen.

E-vätska som i e-cigaretten förvandlas till rök (ånga) kan smaksättas med en mängd olika smaker.

Tobakssmaker är populära i början hos vejpare men brukar efter hand bytas mot smak av olika godis, halstabletter, choklad, bär och frukter eller komplexa blandningar.

Den nya FillUpen Jordgubbe har en smak av Färska svenska fruktiga jordgubbar. Efter 40 år med smaker blir det spännande att leverera även e-vätska säger företagets vd Gert Strand.

Vi har levererat aromer till en tillverkare i UK i flera år. Bolaget i UK expanderade kraftig med hjälp av vår svenska kvalitet.

Vi hoppas nå e-cigarettbutiker och internetbutiker och alla som vill bli återförsäljare. Kunder som vill ha personliga varumärken kan erhålla det.

Vi tillverkar även nikotinbas av superkvalitet. Nikotinet är 100% rent och tillverkat i Europa.

Detta nikotin är tillverkat i Europa och har så hög renhet att livslängden fördubblas. Nikotinsmaken är ren och gillas av vejpare.

e

Bolaget Gert Strand AB i Svedala har framställt smaker sedan 1974 och är kända för sin kvalitet över hela världen.

Export till alla världsdelar står för huvudparten av företagets omsättning. Företaget tillverkar oxå konsumentförpackningar av essenser för sprit, likör samt candyshots. Smaker för kaffe, kolsyrat vatten och vispgrädde.

För hemläskmaskin finns goda läskkoncentrat med 80% mindre socker samt även helt sockerfria. Läskkoncentraten saluförs utan mellanhänder på allt-fraktfritt.T.ex. på allt-fraktfritt.se.