Allt-fraktfritt.se producerar samt saluför Lakrits explosion e-vätska till e-ciggen

Svensktillverkad FillUp e-juice med arom av Smakexposion av lakrits lanseras av Gert Strand AB i onlineshoppen allt-fraktfritt.sese.

vejp

E-vätska eller e-vätska kallas den juice man blossar (ångar) i e-cigg. Vejparen kan genom FillUp systemet få den nikotinhalt hen vill i sin e-cigarett.

Denna Shake N´ Vape är en flaska på 32 ml som är fylld med 20 ml Smakexposion av lakrits smakämne. Man fyller nikotinbas av önskad 10 ml i flaskan tomma 1/3 för att få en e-juice, vanligen med nikotinstyrka 3 mg/ml för stora e-cigg eller 6 mg/ml för vanliga e-ciggen.

Smaken och nikotinbasen skakas sedan tills den är helt blandad, eller snurras med en e-juicesnurra. Inom Sverige heter systemet Shake N´ Vape, välkänt från hembryggda likörer.

E-cigaretter har blivit det enkla viset att sluta röka tobak. Rökaren blir vejpare, en som blossar nikotinhaltig, ofta smaksatt, ånga.

Enligt statistiken dör varannan rökare som inte slutar med tobaksrökning så många byter till e-cigaretter.

Det finns över 100 aromer på e-cigarettvätska.

Smaker av fruktblandningar, nötter, tårtor, diverse sorters karameller, mentol och örter är vanliga.

Lakrits och ännu mer lakrits och lite lakrits till är hur Smakexposion av lakrits smakar. Svensktillverkad kvalité baserad på 40 års erfarenhet är någonting vi tror behövs på e-juicemarknaden menar vd Gert Strand.

I Storbritannien har en premium e-juicetillverkare köpt aromer från oss i många år. Vi hoppas komma in på marknaden så som vi såg vår klient i UK göra därborta, deras försäljning bara ökade och ökade samt gör så fortfarande.

Vi vill gärna leverera till alla återförsäljare. Vi kan i liten skala leverera private label till dem som vill.

Nikotinbas av svensk kvalité tillverkar vi också. Totalt ren nikotin, tillverkad av ett laboratorium i Europa, är basen.

Livslängden på detta nikotin är mer än dubbelt så lång som på det vanligen brukade kinesiska nikotinet. Nikotinsmaken är ren och gillas av vejpare.

köpa

Etablerat 1974 i Malmö och idag placerat i natursköna Svedala levererar Gert Strand AB aromer, essenser och extrakter till allt från lemonad till kaffe.

World-wide export står för närapå 80% av Gert Strand AB:s omsättning Många produkter tillverkas i konsumentförpackningar. Superaromer för att smaksätta allt från kakor till e-vätska är populära inom Sverige.

Läskkoncentrat finns både klassiska samt sockerfria och är smakmässigt unika. Läskkoncentraten har varumärket Aromhuset och sälja bara on-line.T.ex. på allt-fraktfritt.se.