Allt-fraktfritt.se producerar och säljer Violtabletter e-juice till e-cigg

Svedalaföretaget Gert Strand AB har utvecklat Fill-Up eJuice Violtabletter.

e-juice

E-vätska hälls i förångaren i e-ciggen och värms till ånga, som rökas utan tobaksrökens farlighet. FillUp systemet gör att vejparen kan få den nikotinstyrka och arom hen vill.

Man tillverkar e-juice genom att starta med denna flaska, fylld till 2/3 med Violtabletter smakämne. 10 ml nikotinbas med valfri nikotinhalt sätts till, eller basvätska utan nikotin.

Därefter skakar man ihop vätskorna till e-juice – Shake N´ Vape – som sedan vejpas. Shake N´ Vape heter Shake N´ Vape eller Shortfills på engelska.

E-ciggen har blivit det snabba sättet att sluta röka. Rökaren blir vejpare, en som blossar nikotinhaltig, ofta smaksatt, ånga.

Många går över till e-ciggen för att tobaksröken dödar varannan tobaksrökare.

Det existerar över 100 aromer på e-cigarettvätska.

Vanliga smaker på e-juice är tårtor, bär, fruktblandningar och karameller.

Viol halstabletter smakar Violtabletterna i små tablettaskar. Efter 40 år med smaker blir det spännande att leverera även e-vätska säger företagets vd Gert Strand.

I Storbritannien har en premium e-juicetillverkare beställ aromer från oss i många år. Vår kvalitetsarom hjälpte företaget i UK att bli ett av de största och deras köp bara ökar.

E-cigarettbutiker, webbshoppar och postorderföretag – ja alla företag och även grossister – är välkomna att bi återförsäljare. Vi kan i liten skala leverera private label till de som önskar.

Nikotinbas av svensk kvalité tillverkar vi också. Gert Strand AB beställer nikotinet inom Europa i en 100% ren kvalitet.

Detta nikotin är tillverkat i Europa och har så hög renhet att livslängden fördubblas. Nikotinsmaken är ren och uppskattas av vejpare.

Gert Strand AB startade 1974 och har blivit en av världens kvalitetsledande fabrikant av smakessenser för destillerier, bryggerier samt annan livsmedelsproduktion.

Merparten av bolagets tillverkning går på export. Konsumentförpackningar tillverkas av allt från vinsatser till läsk-koncentrat. Aromer för kolsyrat mineralvatten är stort, finns i 25 aromer.

Läskkoncentrat finns både klassiska och sockerfria och är smakmässigt unika. Läskkoncentraten har varumärket Aromhuset och sälja enbart on-line.T.ex. på allt-fraktfritt.se.