Allt-fraktfritt.se lanserar Shake N´ Vape e-juice med smak av Persika till e-ciggen

På webben, t.ex. i butiken allt-fraktfritt.se, finns nu svensktillverkad Persika FillUp e-juice.se.

elcigg

E-juice är den vätska man ångar i e-cigg i stället för att tobaksröka tobaksprodukter. Vejparen kan genom Shake N´ Vape systemet få den nikotinhalt hen vill i sin e-cigg.

En FillUp består vanligen av en flaska med smakämne som är fylld till 2/3. Basvätska 10 ml sätts till för nikotinfri e-juice, för nikotinhaltig e-vätska sätter man till nikotinbas av önskad styrka.

Smaken och nikotinbasen skakas sedan tills den är helt blandad, eller snurras med en e-juicesnurra. Konceptet kallas Shake N´ Vape eller Shortfills internationellt.

E-cigg har blivit det snabba viset att sluta röka. En vejpare har bytt tobaksröken mot ånga från en e-cigarett eller en modd, en större e-cigarett.

E-cigg har ökat explosionsartat, det finns idag e-cigarettbutiker i de flesta städer, för av tobaksrök dör 50% av rökarna.

Det finns över 100 aromer på e-cigarettvätska.

Aromer av frukt, nötter, choklad, olika sorters konfekt, mentol och örter är vanliga.

Persika förväntas bli aktuell enär den har en ädel smak av Persika som är nyplockad. Det ska bli spännande att konkurrera med Svensktillverkad kvalité då det mesta på marknaden numera är ifrån Kina med olika etiketter, säger bolagets vd Gert Strand.

Vi har levererat smaker till en Premium e-juicetillverkare i UK i flera år. Vår kvalitetsarom hjälpte bolaget i UK att bli ett av de största och deras köp bara ökar.

Alla intresserade återförsäljare, e-ciggbutiker och grossister är välkomna som kunder, säger Gert Strand. Private Label kan vi också tillverka.

TDP godkända nikotinbaser av olika PG/VG blandningar finns för leverans. Vi utgår från totalt ren nikotin tillverkad i Europa.

Detta nikotin är framställt i Europa och har så hög renhet att livslängden fördubblas. Det rena nikotinet gör att smaken på e-juicen blir ännu godare.

vejp

Gert Strand AB etablerades 1974 och har blivit en av världens kvalitetsledande tillverkare av smakessenser för brännerier, bryggerier samt annan livsmedelsproduktion.

Den stora delen av bolagets omsättning är export world-wide. Konsumentförpackningar tillverkas av allt från vinsatser till läsk-koncentrat. Smaker för mineralvatten är stort, finns i 25 smaker.

Läskkoncentrat med originalsmak finns både sötad och totalt sockerfri. De saluförs enbart on-line, t.ex. på allt-fraktfritt.se.T.ex. på allt-fraktfritt.se.