Allt-fraktfritt.se lanserar FillUp e-juice med smak av Svart mjuk lakritsstång till e-ciggen

Svedalaföretaget Gert Strand AB har utvecklat Fill-Up eJuice Lakritsstång.se.

e-cigg

E-juice är den vätska man blossar i e-cigg i stället för att tobaksröka tobaksprodukter. Genom Shake N´ Vape-systemet kan vejparen själv ställa in nikotinstyrkan eller välja nikotinfritt.

Denna FillUp är en flaska på 32 ml som är fylld med 20 ml Lakritsstång smakämne. Basvätska 10 ml sätts till för nikotinfri e-vätska, för nikotinhaltig e-vätska sätter man till nikotinbas av önskad styrka.

Sedan skakar man vätskan så den blandas eller snurrar den med en skruvdragare. Shortfills eller Shake N´ Vape är det engelska namnet på e-juice FillUp.

Det är enkelt att lägga av med att röka tobak med e-cigarretter för det är nästan samma sak. En vejpare har bytt tobaksröken mot ånga från en e-cigg eller en modd, en större e-cigarett.

50% av tobaksrökarna avlider så åtskilliga tar chansen att gå över till e-cigarretter.

Vätskan (e-juicen) man röker (ångar) i en e-cigarett kan smaksättas med i det närmaste vad som helst.

Tobakssmaker är populära i början hos vejpare men brukar efter hand bytas mot arom av olika godis, halstabletter, choklad, vilda bär och frukter eller komplexa blandningar.

Svart mjuk lakritsstång förväntas bli populär enär den har en god arom av Lakritsstånggodis. Det skall bli spännande att konkurrera med Svensktillverkad kvalité då det mesta på marknaden nuförtiden är ifrån Kina med olika etiketter, menar bolagets vd Gert Strand.

Vi har levererat flavours till en Premium e-juicetillverkare i UK i åtskilliga år. Våra aromer satte sannerligen tempo på deras försäljning och vi hoppas komma in på marknaden här i Sverige.

Vi vill gärna leverera till alla återförsäljare. Fabrikanter får gärna beställa våra aromer, Glycerin och PG och själva mixa.

Nikotinbas av svensk kvalité tillverkar vi också. Vi utgår från totalt ren nikotin tillverkad i Europa.

Livslängden på detta nikotin är mer än dubbelt så lång som på det mestadels brukade kinesiska nikotinet. Smaken på ångan från e-vätskan blir som bäst då nikotinet är totalt rent.

ecigg

Gert Strand AB startade 1974 och har blivit en av världens ledande fabrikant av smakessenser för brännerier, bryggerier och annan livsmedelsproduktion.

Den stora delen av företagets omsättning är export world-wide. Många produkter tillverkas i konsumentförpackningar. Smaker för kaffe, bubbelvatten och vispgrädde.

Unika läskkoncentrat som smakar som läskedryck ska smaka och inte kemiska söt-medel, finns i 2 produktsortiment. Läskkoncentraten har varumärket Aromhuset och sälja endast on-line.T.ex. på allt-fraktfritt.se.