Allt-fraktfritt.se introducerar Shake N´ Vape e-vätska med smak av Tropisk fruktmix till e-cigaretter

På nätet, t.ex. i butiken allt-fraktfritt.se, finns nu svensktillverkad Tropisk fruktmix Shake N´ Vape e-vätska.se.

e

E-juice eller e-vätska kallas den juice man blossar (ångar) i e-cigg. Vejparen kan genom Shake N´ Vape systemet få den nikotinhalt hen vill i sin e-cigarett.

Denna Tropisk frukt FillUp är fylld med 20 ml smakvätska i en 32 ml flaska. Användaren sätter därefter till 10 ml nikotinbas med önskad nikotinstyrka – alternativt basvätska som saknar nikotin.

Därefter blandas vätskorna genom skakning eller snurras med borrmaskin. Shortfills eller Shake N´ Vape är det engelska namnet på e-vätska FillUp.

Många slutar tobaksröka med e-cigg för det fungerar. Man fortsätter röka tobak, men tobaksröken ersätts av ånga från e-juice som är en mix av smaker, nikotin och basvätska bestående av Vegetabilisk Glycerin och propylenglykol.

E-cigaretter har ökat explosionsartat, det finns idag e-cigarettbutiker i de flesta städer, för av tobaksrök dör 50% av rökarna.

E-juice som i e-cigaretten förvandlas till rök (ånga) kan smaksättas med en mängd olika aromer.

Tobakssmaker är populära i början hos vejpare men brukar efter hand bytas mot smak av olika godis, halstabletter, kakor, bär och frukter eller komplexa blandningar.

Tropisk fruktblandning med ananas är hur Tropisk frukt smakar. Vi tror e-juicemarknaden vill ha riktigt bra svensk kvalitet och svenska smaker, säger vd Gert Strand.

Vi har levererat aromer till en Premium e-juicetillverkare i UK i åtskilliga år. Vi hoppas komma in på marknaden så som vi såg vår kund i UK göra där, deras försäljning bara ökade och ökade samt gör så fortfarande.

Alla intresserade återförsäljare, e-ciggbutiker och grossister är välkomna som kunder, säger Gert Strand. Vi kan utföra allt från design till egna varumärken och smaker för kunder.

TDP godkända nikotinbaser med skilda PG/VG blandningar finns för leverans. Totalt ren nikotin, tillverkad av ett laboratorium i Europa, är basen.

Detta nikotin har så hög renhet att livslängden är mer än dubbelt så lång som det vanligen använda kinesiska nikotinet. Vejpare tycker om den rena nikotinsmaken som låter e-juicens smak komma till sin rätt.

1974 startade Gert Strand företaget i garaget, nuförtiden är det en livsmedelsindustri som levererar smaker och essenser över hela världen.

World-wide export står för nästan 80% av Gert Strand AB:s omsättning Essenser till sprit och likör, vinjäst, flavours med mera tillverkas oxå i konsumentstorlekar. Läskkoncentrat med 80% mindre socker, även osötade är en stor produkt.

80% mindre socker i läskkoncentraten och en svit helt sockerfria är andra populära produkter som smakmässigt står för sig själva. Dessa säljs bara on-line, t.ex. på allt-fraktfritt.se.T.ex. på allt-fraktfritt.se.