Allt-fraktfritt.se introducerar FillUp e-vätska med arom av Mintkola för e-ciggen

Svensk FillUp e-juice med arom av Mintkola lanseras av Gert Strand AB i Ebutiken allt-fraktfritt.sese.

E-vätska hälls i förångaren i e-cigaretter och värms till ånga, som rökas utan tobaksrökens farlighet. Genom FillUp-systemet kan vejparen själv ställa in nikotinstyrkan eller välja nikotinfritt.

Denna Shake N´ Vape är en flaska på 32 ml som är fylld med 20 ml Mintkola smakämne. Man fyller nikotinbas av önskad 10 ml i flaskan tomma 1/3 för att få en e-vätska, vanligen med nikotinstyrka 3 mg/ml för stora e-cigg eller 6 mg/ml för vanliga e-cigaretter.

e-juice

Sedan skakar man ihop vätskorna till e-vätska – Shake N´ Vape – som sedan vejpas. Konceptet heter Shake N´ Vape eller Shortfills internationellt.

Många slutar röka tobak med e-cigaretter för det funkar. Man fortsätter röka, men tobaksröken består av ånga från e-juice som är en mix av smaker, nikotin och basvätska bestående av Vegetabilisk Glycerin och propylenglykol.

Enligt statistiken dör varannan rökare som inte slutar med tobaksrökning så många byter till e-cigg.

E-vätska som i e-cigaretten förvandlas till rök (ånga) kan smaksättas med en mängd olika smaker.

Vanliga smaker på e-vätska är tårtor, bär, fruktblandningar och karameller.

Gräddkola med en aning mint är hur Mintkola smakar. Svensktillverkad kvalitet baserad på 40 års kunskap är något vi tror behövs på e-juicemarknaden säger vd Gert Strand.

Vi har levererat flavours till en tillverkare i UK i åtskilliga år. Med hjälp av våra aromer med ren och smaklig arom expanderade vår köpare i UK stort.

Alla intresserade återförsäljare, e-ciggbutiker och grossister är välkomna som kunder, säger Gert Strand. Vi kan i liten skala leverera private label till de som önskar.

Högsta kvalitet nikotinvätska existerar också i utbudet. Gert Strand AB köper nikotinet inom Europa i en 100% ren kvalité.

Renheten är så hög att livslängden är 2 gånger ordinär kvalitet kinesiskt nikotin. Smakupplevelsen på ångan från e-vätskan blir som bäst då nikotinet är totalt rent.

Gert Strand AB startade 1974 och har blivit en av världens främsta tillverkare av smakessenser för brännerier, bryggerier och annan livsmedelsproduktion.

70-80% är export till alla kontinenter. Företaget producerar även konsumentförpackningar av essenser för sprit, likör samt candyshots. Smaker för kaffe, kolsyrat vatten och vispgrädde.

Unika läskkoncentrat som smakar som läsk skall smaka och inte kemiska söt-medel, finns i Två produktsortiment. Läskkoncentraten har varumärket Aromhuset och sälja endast on-line.T.ex. på allt-fraktfritt.se.