Allt-fraktfritt.se introducerar FillUp e-juice med arom av Viol halstabletter för e-ciggen

Svedalaföretaget Gert Strand AB har utvecklat Fill-Up eJuice Viol.se.

e-juice

E-vätska hälls i förångaren i e-ciggen och värms till ånga, som rökas utan tobaksrökens farlighet. Nikotinstyrkan ställer användaren in genom att blanda FillUpen med nikotinbas av lämpad nikotinstyrka – eller nikotinfri basvätska om hen så önskar.

Denna Violtabletter Shake N´ Vape är fylld med 20 ml smakvätska i en 32 ml flaska. Användaren sätter därefter till 10 ml nikotinbas med önskad nikotinstyrka – eller basvätska som saknar nikotin.

Genom kraftig skakning eller snurrning blandar man därpå aromen och basen till ångfärdig e-vätska. FillUp heter Shake N´ Vape eller Shortfills på engelska.

Många slutar röka tobak med e-cigaretter för det fungerar. Man fortsätter röka tobak, men röken består av ånga från e-juice som är en blandning av smaker, nikotin och basvätska bestående av Vegetabilisk Glycerin och propylenglykol.

Varannan tobaksrökare dör enligt statistiken av sin rökning så det är många som byter tobaksröka av eldade tobaksblad och papper mot smaksatt ånga.

Vätskan (e-juicen) man röker (ångar) i en e-cigg kan smaksättas med i det närmaste vad som helst.

Aromer av frukter, nötter, tårtor, olika sorters sötsaker, pepparmint och örter är vanliga.

Viol förväntas bli populär då den har en fin smak av Violsmak, ren och blommigt angenäm. Efter 40 år med aromer blir det spännande att leverera även e-vätska uttalar företagets vd Gert Strand.

Vi har levererat flavours till en tillverkare i UK i flera år. Företaget i UK expanderade starkt med bistånd av vår svenska kvalitet.

Alla intresserade återförsäljare, e-ciggbutiker och grossister är välkomna som kunder, säger Gert Strand. Vi kan utföra allt från design till egna varumärken och smaker åt kunder.

Nikotinvätska i diverse styrkor finns också, givetvis TDP godkänd. Helt ren nikotin, tillverkad av ett laboratorium i Europa, utgör basen.

Renheten är så stor att livslängden är 2,5 gånger ordinär kvalitet kinesiskt nikotin. Nikotinsmaken är ren och uppskattas av vejpare.

Etablerat 1974 i Malmö och numera placerat i natursköna Svedala levererar Gert Strand AB flavours, essenser och extrakter till allt från lemonad till kaffe.

Den stora delen av företags omsättning är export world-wide. Essenser till sprit och likör, vinjäst, aromer med mera tillverkas också i konsumentstorlekar. Superaromer för att smaksätta allt från choklad till e-vätska är populära i Sverige.

Läskkoncentrat finns både klassiska och sockerfria och är smakmässigt unika. De säljs enbart on-line, t.ex. på allt-fraktfritt.se.T.ex. på allt-fraktfritt.se.