Allt-fraktfritt.se erbjuder en ny svensk FillUp e-juice med arom av Arrak – smakar som arrak Punsch eller arrak konfektyrer och kakor.

FillUp e-vätska lanseras på allt-fraktfritt.se med arom av Arrak.se.

Fillup

E-juice hälls i förångaren i e-cigg och värms till ånga, som rökas utan tobaksrökens farlighet. Nikotinstyrkan ställer användaren in genom att blanda FillUpen med nikotinbas av lämplig styrka – eller nikotinfri basvätska om hen så vill.

Denna Shake N´ Vape är en flaska på 32 ml som är fylld med 20 ml Arrak – smakar som arrak Punsch eller arrak konfektyrer och kakor smakämne. Användaren sätter sedan till 10 ml nikotinbas med önskad nikotinstyrka – eller basvätska som saknar nikotin.

Genom kraftig skakning eller snurrning blandar man därefter smaken och basen till ångfärdig e-juice. Konceptet heter Shake N´ Vape eller Shortfills internationellt.

Det nya sättet att lägga av med att tobaksröka är med e-cigg. Ångan från e-cigaretter eller jättestora e-ciggen – moddar – är nikotinhaltig och oftast smaksatt.

Varannan tobaksrökare dör enligt statistiken av sin tobaksrökning så det är många som byter tobaksröka av eldade blad och papper mot smaksatt ånga.

E-vätskan som ångas till rökliknande ånga i e-ciggens vaporizer kan smaksättas med i stort sett vilken arom som helst.

Tobakssmaker är populära i början hos vejpare men brukar efter hand bytas mot arom av olika godis, halstabletter, choklad, bärblandningar och frukter eller komplexa blandningar.

Efterfrågan på Arrak förväntas då en testpanel bedömer smaken av som svensk punsch eller arraksbullar som riktigt smaskig. Gert Strand, företagets vd, menar att det blir intressant hur Svensktillverkad kvalitet uppfattas mot det som finns idag, där det mesta är framställt i Kina.

Vi har levererat flavours till en fabrikant i UK i åtskilliga år. Företaget i UK expanderade starkt med hjälp av vår svenska kvalitet.

Vi vill gärna leverera till e-cigarettbutiker i Sverige, webbshoppar och postorderföretag. Kunder som vill ha personliga varumärken kan erhålla det.

Nikotinvätska i diverse styrkor finns också, naturligtvis TDP godkänd. Vi utgår från totalt ren nikotin tillverkad i Europa.

Livslängden på detta nikotin är mer än dubbelt så lång som på det vanligen använda kinesiska nikotinet. Smakupplevelsen på vejpen från e-juicen blir som bäst då nikotinet är totalt rent.

I Svedala ligger Gert Strand AB som producerar flavours till snaps, vin, kaffe, kolsyrat vatten, vispgrädde, vinindustrin – och nu även e-juicearomer.

World-wide export står för nära nog 80% av Gert Strand AB:s omsättning Essenser för sprit och likör, vinjäst, flavours med mera tillverkas också i konsumentstorlekar. Aromer för kaffe, mineralvatten och vispgrädde.

Läskkoncentrat finns både klassiska och sockerfria och är smakmässigt unika. Aromhusets läskkoncentrat finns endast på nätet.T.ex. på allt-fraktfritt.se.