Allt-fraktfritt.se är en Webshop som nu utökats med ett lägga av med att tobaksröka sortiment bland annat med den populära FillUp aromen Fläderblommor.

På webben, t.ex. i butiken allt-fraktfritt.se, hittar du nu svensktillverkad Fläderblommor FillUp e-vätska.se.

e-vätska

Den juice man blossar i e-ciggen kallas för e-juice eller e-juice. Genom FillUp-systemet kan vejparen själv ställa in nikotinstyrkan eller välja nikotinfritt.

En FillUp e-juice består av en flaska på 32 ml som är fylld med 20 ml smakvätska. Sedan tillsätter man 10 ml nikotinbas eller nikotinfri basvätska för att erhålla önskad nikotinstyrka, oftast 3 mg/ml eller 6 mg/ml.

Därefter blandas vätskorna genom skakning eller snurras med borrmaskin. FillUp heter Shake N´ Vape eller Shortfills på engelska.

Det senaste sättet att lägga av med att röka tobak är med e-cigg. En vejpare har bytt tobaksröken mot ånga från en e-cigg eller en modd, en större e-cigg.

Enligt statistiken dör varannan rökare som inte slutar med tobaksrökning så många byter till e-cigaretter.

Vätskan (e-juicen) man blossar (ångar) i en e-cigg kan smaksättas med i det närmaste vad som helst.

Aromer av frukt, nötter, choklad, diverse sorters sötsaker, mentol och örter är vanliga.

Fläderblommor förväntas bli populär då den har en god arom av Fläderblommor. Efter 40 år med aromer blir det spännande att leverera även e-juice säger företagets vd Gert Strand.

En engelsk e-juicetillverkare har handlat flavours från oss i åtskilliga år. Företaget i UK expanderade starkt med bistånd av vår svenska kvalitet.

Vi hoppas nå e-cigarettbutiker och internetbutiker och alla som vill bli återförsäljare. Private Label kan vi också tillverka.

Vi tillverkar även nikotinbas av superkvalitet. Gert Strand AB köper nikotinet inom Europa i en 100% ren kvalitet.

Detta nikotin har så hög renhet att livslängden är mer än dubbelt så lång som det betydligt billigare kinesiska nikotinet. Vejpare tycker om den rena nikotinsmaken som låter e-juicens smaker komma till sin rätt.

Bolaget Gert Strand AB i Svedala har tillverkat smaker sedan 1974 och är kända på grund av sin kvalitet över hela världen.

Den stora delen av företagets omsättning är export world-wide. Många varor tillverkas i konsumentförpackningar. Smaker för bubbelvatten är stort, finns i 25 smaker.

För hemläskmaskin finns goda läskkoncentrat med 80% mindre socker samt även totalt sockerfria. Läskkoncentraten saluförs utan mellanhänder på allt-fraktfritt.T.ex. på allt-fraktfritt.se.