Allt-fraktfritt.se är en internetbutik som nu utökats med ett sluta röka tobak produktsortiment bland annat med den populära FillUp aromen Cream Caramel.

Svensk Shake N´ Vape e-vätska med arom av Cream Caramel lanseras av Gert Strand AB i internetbutiken allt-fraktfritt.sese.

shake

Den vätska man röker i e-cigg kallas för e-vätska eller e-vätska. Nikotinstyrkan ställer användaren in genom att blanda FillUpen med nikotinbas av lämpad nikotinstyrka – eller nikotinfri bas om hen så vill.

En FillUp e-vätska består av en flaska på 32 ml som är fylld med 20 ml smakvätska. Man fyller nikotinbas av önskad 10 ml i flaskan tomma 1/3 för att få en e-juice, vanligen med nikotinstyrka 3 mg/ml för stora e-cigg eller 6 mg/ml för vanliga e-cigaretter.

Genom kraftig skakning eller snurrning blandar man därpå aromen och basen till ångfärdig e-vätska. Inom Sverige kallas systemet Shake N´ Vape, välkänt från hembryggda likörer.

E-cigaretter har blivit det enkla sättet att lägga av med att röka tobak. Rökaren blir vejpare, en som röker nikotinhaltig, ofta smaksatt, ånga.

Varannan tobaksrökare dör enligt statistiken av sin tobaksrökning så det är många som byter röka tobak av eldade tobaksblad och papper mot smaksatt ånga.

E-juice som i e-cigaretten förvandlas till rök (ånga) kan smaksättas med en mängd olika smaker.

Tobakssmaker är populära i början hos vejpare men brukar efter hand bytas mot arom av olika godis, halstabletter, choklad, vilda bär och frukter eller komplexa blandningar.

Efterfrågan på Gräddkola förväntas eftersom en testpanel bedömer smakupplevelsen av Gräddkola och toffee, ungefär som en dumleklubba som riktigt god. Efter 40 år med smaker blir det kul att leverera även e-juice uttalar företagets vd Gert Strand.

En engelsk e-juicetillverkare har köpt flavours från oss i åtskilliga år. Företaget i UK expanderade kraftig med bistånd av vår svenska kvalitet.

Vi vill gärna leverera till alla återförsäljare. Private Label kan vi även tillverka.

Nikotinvätska i olika styrkor finns också, självfallet TDP godkänd. Helt ren nikotin köps av en tillverkare i EU.

Det mestadels nyttjande kinesiska nikotinet har knappt halva hållbarheten och alltemellanåt bismak. Nikotinsmaken är ren och gillas av vejpare.

elcig

1974 startade Gert Strand företaget i garaget, numera är det en livsmedelsindustri som levererar flavours samt essenser över hela världen.

World-wide export står för närapå 80% av Gert Strand AB:s omsättning Många varor tillverkas i konsumentförpackningar. Superaromer för att smaksätta allt från tårtor till e-liquid är populära i Sverige.

Till hemläskmaskin finns goda läskkoncentrat med 80% mindre socker samt även totalt sockerfria. De marknadsförs enbart on-line, t.ex. på allt-fraktfritt.se.T.ex. på allt-fraktfritt.se.