Allt-fraktfritt.se är en internetbutik som nu utökats med ett sluta röka sortiment bland annat med den populära FillUp smaken Nyplockade hallon.

FillUp e-juice lanseras på allt-fraktfritt.se med smak av Hallon.se.

diy

E-vätska är den vätska man blossar i e-cigaretter i stället för att tobaksröka tobakscigaretter. Shake N´ Vape systemet består av att man blandar 2/3 smak med 1/3 basvätska med eller utan nikotin för att skapa egen e-vätska med den nikotinhalt man önskar erhålla.

En FillUp e-vätska består av en flaska på 32 ml som är fylld med 20 ml smakvätska. Sedan tillsätter man 10 ml nikotinbas eller nikotinfri basvätska för att erhålla önskad nikotinstyrka, oftast 3 mg/ml eller 6 mg/ml.

Genom kraftig skakning eller snurrning blandar man därefter aromen och basen till ångfärdig e-vätska. Shake N´ Vape heter Shake N´ Vape eller Shortfills på engelska.

Det nya sättet att lägga av med att röka är med e-cigg. Ångan från e-cigg eller jättestora e-cigaretter – moddar – är nikotinhaltig och oftast smaksatt.

Enligt statistiken dör varannan rökare som inte slutar med tobaksrökning så många byter till e-cigg.

Mängder av smaker kan sättas till e-vätska för att vejpas.

Smaker av frukt, nötter, kakor, diverse sorters sötsaker, mentol och örter är vanliga.

Nyplockade hallon förväntas bli omtyckt enär den har en fin smak av Hallon som är helt mogna. Svensktillverkad kvalitet baserad på 40 års kunskap är någonting vi tror behövs på e-juicemarknaden säger vd Gert Strand.

I Storbritannien har en premium e-juicetillverkare köpt aromer från oss i åtskilliga år. Vi hoppas komma in på marknaden så som vi såg vår kund i UK göra därborta, deras försäljning bara ökade och ökade samt gör så fortfarande.

Vi vill gärna leverera till e-cigarettbutiker i Sverige, webbshoppar och postorderföretag. Private Label kan vi också leverera.

Nikotinbas av svensk kvalitet gör vi också. Totalt ren nikotin, tillverkad av ett laboratorium i Europa, utgör basen.

Renheten är så hög att livslängden är 2 gånger normal kvalitet kinesiskt nikotin. Nikotinsmaken är ren och gillas av vejpare.

I Svedala finns Gert Strand AB som tillverkar aromer till sprit, alkoholdrycker, kaffe, kolsyrat vatten, vispgrädde, vinsatser – och nu även e-juicearomer.

70-80% är export till alla kontinenter. Konsumentförpackningar tillverkas av allt från vinsatser till läsk-koncentrat. Superaromer för att smaksätta allt från kakor till e-vätska är populära inom Sverige.

Unika läskkoncentrat som smakar som läsk ska smaka och inte kemiska söt-medel, finns i 2 sortiment. Läskkoncentraten har varumärket Aromhuset och sälja enbart on-line.T.ex. på allt-fraktfritt.se.