Allt-fraktfritt.se är en internetbutik som nu utökats med ett lägga av med att tobaksröka sortiment bland annat med den populära FillUp smaken Karamell med mint.

Karamell med mint e-juice i form av Shake N´ Vape presenteras i Ebutiken allt-fraktfritt.se.se.

vape

E-juice eller e-juice kallas den juice man röker (ångar) i e-cigg. Genom FillUp-systemet kan vejparen själv ställa in nikotinstyrkan eller välja nikotinfritt.

En FillUp består vanligen av en flaska med smakämne som är fylld till 2/3. Man fyller nikotinbas av önskad 10 ml i flaskan tomma 1/3 för att få en e-vätska, vanligen med nikotinstyrka 3 mg/ml för stora e-cigg eller 6 mg/ml för vanliga e-cigaretter.

Sedan skakar man ihop vätskorna till e-vätska – Shake N´ Vape – som sedan vejpas. Shortfills eller Shake N´ Vape är det engelska namnet på e-vätska FillUp.

Det senaste sättet att lägga av med att tobaksröka är med e-cigg. Rökaren blir vejpare, en som röker nikotinhaltig, ofta smaksatt, ånga.

Varannan tobaksrökare dör enligt statistiken av sin rökning så det är många som byter röka av eldade tobaksblad och papper mot smaksatt ånga.

Mängder av smaker kan sättas till e-juice för att vejpas.

Tobakssmaker är populära i början hos vejpare men brukar efter hand bytas mot arom av olika godis, halstabletter, kakor, bärblandningar och frukter eller komplexa blandningar.

Efterfrågan på Karamell med mint förväntas eftersom en testpanel bedömer aromen av Gammaldags mintiga smörkarameller som riktigt smaklig. Det skall bli kul att konkurrera med svensk kvalité då det mesta på marknaden nuförtiden är från Kina med olika etiketter, säger bolagets vd Gert Strand.

Vi har levererat smaker till en Premium e-juicetillverkare i UK i många år. Vi hoppas komma in på marknaden så som vi såg vår köpare i UK göra där, deras försäljning bara ökade och ökade och gör så fortfarande.

Vi vill gärna leverera till e-cigarettbutiker i Sverige, webbshoppar och postorderföretag. Vi kan utföra allt från formgivning till personliga varumärken och smaker till kunder.

Vi tillverkar även nikotinbas av superkvalitet. Nikotinet är 100% rent och tillverkat i Europa.

Detta nikotin har så stor renhet att livslängden är mer än dubbelt så lång som det billigare kinesiska nikotinet. Smakupplevelsen är uppskattad av vejpare.

Gert Strand AB startade 1974 och har blivit en av världens ledande fabrikant av smakessenser för dryckesindustrier, bryggerier samt annan livsmedelsproduktion.

Merparten av företagets tillverkning går på export. Konsumentförpackningar tillverkas av allt från vinsatser till läsk-koncentrat. Läskkoncentrat med 80% mindre socker, även osötade är en stor produkt.

Till hemläskmaskin finns goda läskkoncentrat med 80% mindre socker samt även totalt sockerfria. Aromhusets läskkoncentrat finns enbart på webben.T.ex. på allt-fraktfritt.se.